دفترچه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 99-1400
همانطور که ذکر گردید این دفترچه همانند سال های گذشته ، در دو دوره مهر و بهمن در دو مقطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته منتشر می شود.
متقاضیان گرامی می توانند کلیه اطلاعات لازم همچون : شامل قوانین نظام وظیفه برای آقایان، لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی ، زمان ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی ، نحوه پذیرش در این دانشگاه و … را در دفترچه دانشگاه علمی کاربردی مشاهده نمایند.
این دفترچه، برای ورودی مهر از دوم مرداد برای مقطع کاردانی در سایت سنجش قرار گرفت. برای ورودی بهمن نیز از اوایل دی ماه داوطلبین می توانند برای دریافت آن اقدام نمایند.
ضمنا به اطلاع می رسانیم با توجه به اطلاعیه سامانه جامع علمی کاربردی ثبت نام ترم بهمن دانشگاه علمی کاربردی از آذر ماه آغاز شده و تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
دفترچه دانشگاه علمی کاربردی شامل لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی و توضیحات مهمی درباره نحوه ثبت نام در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
شرایط ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 99
یکی از مهم ترین قسمت های دفترچه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی بخش شرایط ثبت نام این دانشگاه می باشد . مهمترین شرایط پذیرش کاردانی و کارشناسی این دانشگاه به شرح زیر می باشد .
شرایط ثبت نام کاردانی دانشگاه علمی کاربردی 99 :
1 - داوطلبان مقطع کاردانی باید دیپلم سه ساله نظام جدید ( فنی و حرفه ای ، کاردانش و نظری ) و یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه ( چهار ساله یا شش ساله نظری و فنی و حرفه ای ) داشته باشند .
2 - برخورداری از توانایی جسمی لازم متناسب با رشته های انتخابی .
3 - نداشتن مشکل نظام وظیفه برای آقایان
4 - تغییر رشته ، مرخصی تحصیلی ، انتقالی و میهمان شدن در نیم سال اول تحصیلی مجاز نمی باشد و از نیم سال تحصیلی دوم به بعد براساس مجموعه قوانین و مقررات آموزشی نظام آموزش عالی مهارت و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل بررسی می باشد .
شرایط ثبت نام کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی 99 :
1 - داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی باید مدرک کاردانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش داشته باشند .
2 - تغییر رشته در دانشگاه علمی کاربردی منعی ندارد . بنابراین کلیه داوطلبان می توانند بدون توجه به رشته کاردانی ، در هر کدام از رشته های دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل دهند .
3 - در ضمن آن دسته از داوطلبانی که بدون توجه به رشته تحصیلی و نوع مدرک کاردانی خود در یک یا چند زیرگروه آموزشی ثبت نام و شرکت می نمایند در صورت موفقیت در پذیرش، لازم است کلیه دروس پیش نیاز یا جبرانی رشته قبولی را با نظر گروه آموزشی مربوط و مطابق با سرفصل برنامه مصوب بگذرانند .
4 - دانشجویان مقطع کاردانی می بایست در صورت پذیرفته شدن در زمان ثبت نام ، دانش آموخته شده باشند و مدارک دانش آموختگی خود را به مرکز آموزش مربوط ارایه نمایند
مقررات نظام وظیفه آقایان در دفترچه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 99
تذکرات مهم نظام وظیفه در دفترچه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 99 حاوی اطلاعات مهمی است که معمولا هم پاسخ به سوالات متداول بسیاری از داوطلبان را شامل می شود و هم گاها نادیده گرفته می شود . در ادامه این نکات مهم را می توانید مطالعه کنید :
1) مشمولان غایب مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند و در صورت شرکت در پذیرش و قبولی در آن، مجوز تحصیلی برای آنان صادر نگردیده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آن ها نمی باشند .
2) دانشجویان اخراجی دانشگاه ها تا پایان خدمت دوره ضرورت یا اخذ معافیت دایم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.
3) دانش آموختگان مقطع کاردانی مجاز به شروع به تحصیل مجدد در مقطع کاردانی نمی باشند .
4) برابر تبصره ( 2) ماده 35 قانون خدمت وظیفه عمومی، ترخیص سربازان حین خدمت جهت ادامه تحصیل در مقطع کاردانی مجاز نمی باشد.
5) دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند، در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یک بار ( از تاریخ 90/8/22 به بعد ) مجاز به انصراف می باشند مشروط به این که در سنوات اولیه تحصیلی انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصیل مجدد بیش از یک سال سپری نشده باشد.
6) کارکنان وظیفه مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت نیستند.
7) برابر تبصره 1 ماده 33 قانون سنوات اولیه تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته حداکثر 2.5 سال و کارشناسی ناپیوسته حداکثر 3 سال می باشد که با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه و سایر شرایط، این مدت حداکثر یک کسال به عنوان سنوات ارفاقی با دریافت مجوز از وظیفه عمومی ( اقدام از سوی دفتر پلیس + 10 ) قابل افزایش می باشد. دانشجویانی که در مدت مذکور فارغ التحصیل نشوند مجاز به ادامه تحصیل در مقطع بالاتر نخواهند بود. در صورت عدم درخواست سنوات ارفاقی سنوات تحصیلی دانشجو قابل افزایش نخواهد بود.
8) به دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیل، در ماه های خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل می شوند، چنانچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند فاقد غیبت بوده و از معافیت تحصیلی بهره مند خواهند شد.
9) تمامی پذیرفته شدگان سال تحصیلی 99 - 1400 جهت اخذ مجوز ثبت نام و معافیت تحصیلی با درخواست معافیت تحصیلی از سوی دانشگاه مورد پذیرش به دفاتر پلیس + 10 شهرستان محل قبولی دانشگاه مراجعه نمایند و نسبت به اخذ معافیت تحصیلی اقدام نمایند. در غیر این صورت از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل خواهد آمد .
Source: دفترچه کاردانی علمی کاربردی
- ۹۳۱ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر